Ιδρυτικά Μέλη

Ιωάννης Μαλογιάννης

Ο Ιωάννης Α. Μαλογιάννης είναι Ψυχίατρος, Διαδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής...

Κατερίνα Αγγελή

Η Κατερίνα Αγγελή ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), όπου και στη συνέχεια απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στην Κλινική Ψυχολογία και είναι Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας. Εκπαιδεύθηκε στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. 

 

Μιράντα Βλαβιανού

Η Μιράντα Βλαβιανού είναι ψυχολόγος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών το 2000 και απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης.

 

Σπυριδούλα Καρβέλη

Η Σπυριδούλα Καρβέλη είναι Ψυχολόγος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών το 2000 και απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στην Ψυχολογία της Υγείας (MSc in Health Psychology) από το Guy’s, King’s & St Thomas School of Medicine, King’s College, University of London το 2001.Εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας..

 
 
Ειρήνη Τσαρτσάρα
 

Η Ειρήνη Τσαρτσάρα είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τομέα Ψυχολογίας, του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1996). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο αντικείμενο της Ψυχολογίας & Υγείας (MSc in Psychology & Health) του Πανεπιστημίου Stirling, της Σκωτίας (1998).Εκπόνησε την διδακτορική της διατριβή (Phd in Psychology), με υποτροφία (Graduate Teaching Assistantship). 

 
 
Θωμάς Καλπάκογλου
 

Ο Θωμάς Καλπάκογλου είναι πτυχιούχος ψυχολογίας και πληροφορικής του πανεπιστημίου Keele (Μ. Βρετανία) με ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Manchester (Μ. Βρετανία), με αντικείμενο κλινικής έρευνας τη γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία ομάδων στη γενικευμένη διαταραχή άγχους και διαταραχή πανικού. 

 
 
 
 
 

Επίτημο μέλος της Ελληνικής Εταιρέιας Θεραπειας Σχημάτων (ΕΕΘΣ) είναι ο Ιωάννης Ζέρβας
 
(Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής, Α΄ Ψυχιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο)

 

Back to top